Pelegrinatge a Terra Santa dels seminaristes de Catalunya

Pelegrinatge a Terra Santa dels seminaristes de Catalunya

Des del dia 20 de juny i durant vuit dies, els seminaristes dels Seminaris Interdiocesà, i Barcelona realitzen un pelegrinatge a Terra Santa, resseguint els llocs sants més emblemàtics de la Terra de Jesús, especialment el Cenacle i el Sant Sepulcre de Jerusalem, des d’on s’expandí l’Església missionera i que anomenem l’Església Mare de Jerusalem. Acompanya el pelegrinatge Mn. Josep M. Turull, que està finalitzant el seu servei com a Rector del Seminari de Barcelona, i fa de guia de totes les visites Mn. Ramon Sàrries, prevere i biblista d’Urgell, Arxiprest de les Valls d’Andorra. També els acompanya la professora Bàrbara Vigil, de la Facultat de Teologia de Catalunya

Des de fa molts anys que els Seminaris de Catalunya tenen aquesta iniciativa de facilitar la visita dels seminaristes que acaben els estudis i inicien l’etapa pastoral (o de síntesi vocacional) o que estan en els primers anys de ministeri presbiteral perquè visquin un pelegrinatge a la Terra Santa, formatiu en els seus estudis bíblics i en la seva espiritualitat apostòlica.

Han partit de l’aeroport d’El Prat vers Tel Aviv el dia 20 i el rector del SMI els ha anat a acomiadar. Visitaran Tel Aviv, Natzaret, el llac de Tiberíades i la Galilea, arribant a les fonts del Jordà i baixaran fins a la Mar Morta, passant també pel Carmel i Haifa, i arribant finalment a Jericó, Betlem i Jerusalem.