Trobada de final de curs

Trobada de final de curs

 

Dimecres dia 6 de juny va tenir lloc la tradicional trobada final de curs del Seminari Major Interdiocesà (SMI) . Hi van assistir tots els Bisbes de les Diòcesis que conformen el SMI: Tarragona, Girona, Lleida, Solsona, Tortosa, Urgell i Vic, així com els Rectors dels diferents Seminaris.

La trobada s’inicià amb una reunió dels Bisbes i dels Rectors dels Seminaris amb els formadors del SMI: Mn. Norbert Miracle, Rector; Mn. Jaume Casamitjana, Vicerector i Mn. Javier Vilanova, Director espiritual. També hi eren presents Mn. Jaume Pedrós de Lleida, Mn. Jordi Font de Girona i Mn. Gabriel Casanovas d’Urgell.

El rector va presentar la memòria del curs 2017-2018 al SMI, reflexionaren sobre l’aplicació de la Nova Ratio Fundamentalis El do de la vocació presbiteral i feren un balanç del desenvolupament del curs i els projectes de futur.

A continuació tingué lloc la celebració de l’Eucaristia que fou presidida per l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, i concelebrada pels altres Bisbes del SMI.

Un sopar de germanor amb els seminaristes va cloure la trobada.