Convivències d’inici de curs 21-22

Convivències d’inici de curs 21-22

El passat dilluns 6 i dimarts 7 de setembre els formadors i els seminaristes de l’Interdiocesà vam compartir dos dies de convivència. Enguany les convivències varen tenir lloc en el mateix Seminari Interdiocesà a Barcelona. Durant aquests dos dies l’arquebisbe d’Urgell i bisbe delegat de l’interdiocesà, Mons. Joan-Enric Vives,  també ens acompanyà.

El dilluns a la tarda el P. Josep M. Rambla S.J. ens feu una xerrada sobre la comunitat com a lloc on compartir la fe. Seguidament, l’arquebisbe d’Urgell ens comentà els diversos esdeveniments eclesials que marcaran aquest curs; especialment el Sínode convocat pel Papa Francesc.

L’endemà al matí vam fer una reunió organitzativa en la qual es distribuïren els diversos càrrecs. Després de la celebració de l’Eucaristia i el dinar ja vam tornar a les respectives diòcesis.

Foren dos dies de pregària i fraternitat. També vam acollir les noves vocacions que s’incorporaran aquest curs: una del bisbat de Vic i una del bisbat de Girona. En les pròximes setmanes també s’incorporaran noves vocacions.