Convivències d’inici de Curs

Els dies 8, 9 i 10 de setembre ha tingut lloc al Seminari de Tortosa, l’habitual Trobada d’inici de Curs 2016-17 dels seminaristes que aquest curs conviuran al Seminari Major Interdiocesà, de les set Diòcesis de la Tarraconense seguint els cursos a l’Ateneu universitari Sant Pacià de Barcelona. Estaven acompanyats pels seus formadors Mn. Norbert Miracle i Mn. Jaume Casamitjana..

Han estat uns dies de convivència i de coneixença dels qui aquest curs entren al Seminari amb els companys que ja en formen part, així com de pregària amb un Recés que els ha predicat Mn. Javier Vilanova, nou director espiritual del SMI, i una xerrada sobre la vocació que els ha impartit Mn. Víctor Cardona.

Els seminaristes han visitat la monumental ciutat de Morella on han estat atesos pel rector de la parròquia Mn. José Angel Pitarch, i també Sant Mateu on, al monestir de Santa Anna de les Agustines, han dialogat amb la comunitat de religioses contemplatives i han celebrat l’Eucaristia que ha presidit Mons. Enric Benavent, bisbe de Tortosa.