Exercicis Espirtuals 2022

Exercicis Espirtuals 2022

Ahir vam donar per finalitzats un dies esplèndids d’Exercicis Espirituals, enguany predicats per el P. Enric Puig i Jofra, jesuïta, ben amic i conegut nostre per ser confessor de la casa.

Han estat uns dies fantàstics on ens ha ajudat a caminar al costat del Senyor, en la línia dels exercicis espirituals de St. Ignasi de Loiola, que tant característica és de la Companyia de Jesús; agraint també aquest entorn tant idíl·lic com és la Cerdanya, que ens ha ajudat tant a entrar i ha meditar.

L’últim dia, com a colenda dels exercicis, ens va visitar l’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, que va compartir amb nosaltres l’Eucaristia i el dinar.

Donem gràcies al bon Déu, per haver-nos concedits aquets dies fantàstics al seu costat, i que els fruits que n’hem extret -cadascú els seus-  ens siguin d’ajuda per un retorn amb mes força a les nostres respectives diòcesis.

Amb els exercicis espirituals posem punt i final a aquest curs 21/22, i és el tret de sortida d’aquest estiu 2022 cadascú a la seva diòcesi, amb un itinerari diferent, marcat per aquesta.

Esperem retrobar-nos si Déu vol al setembre!

Des de l’SMI us desitgem un bon estiu, us tenim presents a les nostres pregàries.