Convivències Inici de curs 20/21 – Tarragona

Convivències Inici de curs 20/21 – Tarragona

Del 9 a l’11 de setembre van tenir lloc les convivències d’inici de curs dels formadors i seminaristes del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya al Santuari de la Mare de Déu del Loreto, a Tarragona. També vam estar acompanyats per l’arquebisbe d’Urgell i bisbe delegat per al SMI, Mons. Joan Enric Vives i el rector del Seminari de Tarragona, Mn. Josep Mateu.

Al llarg d’aquets tres dies vam compartir la pregària i moments de recés com l’impartit per el Sr. Arquebisbe Joan Planellas, al Loreto; la visita a la Catedral de Tarragona acompanyats pel canonge Mn. Norbert Miracle, o la visita a la Cartoixa d’Scala Dei, al Priorat, i a l’església parroquial de Gratallops on van ser acollts pel seu rector Mn. Antonio Rosario. També vam fer Kayak per el pantà de Siurana.

També en aquesta convivència vam acollir cinc noves vocacions, dos per el bisbat de Girona, un per el bisbat de Lleida, un per el bisbat de Vic, i un per el bisbat de Solsona. En que s’han incorporat al nou curs amb els seminaristes anteriors.