Inauguració del curs 2017-2018 de l’Ateneu Sant Pacià

Inauguració del curs 2017-2018 de l’Ateneu Sant Pacià

El dimecres 25 d’octubre s’ha portat a terme la inauguració del curs de l’Ateneu Sant Pacià, centre dels estudis dels nostres seminaristes.

A les 10 del matí s’ha celebrat l’Eucaristia que ha presidit el cardenal Joan Josep Omella amb tots els bisbes de Catalunya.

Després, a l’Aula Magna del Seminari de Barcelona, el rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Dr. Armand Puig, ha fet un balanç del desplegament progressiu de l’Ateneu. Ha destacat la creació de la Càtedra de Teologia Pastoral “Arquebisbe Pont i Gol”, per voluntat expressa de la CET, amb la finalitat de dur a terme una reflexió pastoral des de la teologia.

El Dr. Jaume González Padrós, professor de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona, ha impartit la lliçó inaugural del curs, titulada “In spiritu et virtute Liturgiae. Romano Guardini-Joseph Ratzinger”.

L’arquebisbe de Barcelona i Gran Canceller de l’Ateneu, Joan Josep Omella, ha clos l’acte agraint al Dr. González Padrós la lliçó inaugural i ha declarat inaugurat el curs 2017-2018.