Festa d’inici de curs 20/21

Festa d’inici de curs 20/21

El passat dijous dia 8, ens van visitar els arquebisbes i bisbes, amb els corresponents rectors dels seminaris que componen les set diòcesis del Seminari Major Interdiocesà, en motiu de la festa d’inici de curs 20/21.
Va ser una trobada molt afectiva, que va constar del res de Vespres Solemnes, presidides per l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Joan Planellas.
En la trobada també vam poder felicitar a Mons. Javier Vilanova, rector nostre des de el 2018, que aquest dimarts va ser nomenat bisbe auxiliar de Barcelona. Donant la benvinguda també als nous seminaristes que s’han incorporat amb nosaltres aquest any.
Vam acabar compartint el sopar, i diàleg amb els bisbes pertinents.

El dia següent, divendres dia 10, vam participar també de l’inuguració de curs de la Facultat de Teologia de Catalunya, amb una missa d’acció de gràcies per el nou curs, presidida per el Cardenal Joan Josep Omella, Arquebisbe de Barcelona i concelebrada per la resta d’arquebisbes i bisbes amb seu a Catalunya que componen la Tarraconense. Seguidament, vam participar de la lliçó inaugural a càrrec del Dr. Armando Pegó.